Iščemo distributerje

  • Hrvaški
  • Bosni in Hercegovini
  • Makedoniji
  • Srbiji

Za izdelke Hyaluronske kisline, ki se uporablja v ortopediji in oftalmologiji

O podjetju

Podjetje Labohem d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in je družinsko podjetje. Podjetje ima izkušnje s trženjem medicinskih izdelkov in strokovno izobražene, visoko usposobljene sodelavce. Osredotočen je na medicinski trg z medicinskimi pripomočki ter decentralizirano diagnostično opremo in testi. Podjetje zastopa visoko kakovostne izdelke in strankam in partnerjem zagotavlja hitro in učinkovito podporo. Pokrivamo celoten slovenski trg. Naše ciljne stranke so:

Humana medicina: Univerzitetna klinična centra, splošne bolnišnice, zdravstveni domovi, zasebni diagnostični laboratoriji, zasebne klinike, fizioterapija, zasebni zdravnik splošne medicine, pediatrija, ginekologi, interna medicina, domovi upokojencev, rehabilitacijski centri, zdravilišča, itd.

Veterinarska medicina: veterinarske bolnice, veterinarske klinike, zasebni veterinarji.

Na Ministrstvu za zdravje, Agenciji RS za zdravila in medicinske pripomočke, smo registrirani kot dobavitelji medicinskih pripomočkov in in vitro diagnostičnih medicinskih pripomočkov - na debelo.

Na slovenski trg gledamo kot na izziv in na priložnost, kjer je vedno prostor za nove poslovne priložnosti.

Naše prednosti so strokovnost, fleksibilnost, osebni kontakt s strankami, odlične povezave s proizvajalci opreme, stalno izpopolnjevanje, odzivnost in kakovost storitev.

Ne oklevajte in nas kontaktirajte!